Marcel

Marcel

Eigenaar

'Iedereen is hier welkom'. Onze kapitein. Met een duidelijk gevoel voor richting, een sterk geloof in de Seats2meet visie en een charmante glimlach krijgt hij iedereen mee op koers.

Esmee

Esmee

Experience designer

'Laten we het anders doen!' De sprankelende magiër, altijd op weg naar de volgende verrassing. Met haar warme, aanstekelijke energie en magic mind geeft ze samen met ons netwerk invulling aan de maandthema's van Seats. 

Kristel

Kristel

storyteller

'Tell me more!'. Onze verhalenvrouw schrijft en zet mensen in de kracht van hun verhaal. Als jij staat te shinen, straalt ze mee. Ze legt verhalen langs de lat van authenticiteit: klopt wat je vertelt met wie je bent en wat je doet? 

Gonnie

Gonnie

Development & connections

'Hoe kunnen we elkaar versterken? '. Onze verbinder. Deze pientere perfectionista is nieuwsgierig en met haar scherpzinnige vragen geeft ze inspirerende inzichten. Veelzijdig onderzoeker van ons waardenetwerk. She’s moving the world of work!

Janine

Janine

Chief OPS

'There you go!' Onze moeder-overste. Deze vastberaden -en grappige!- vrouw gaat voor goud. Ze helpt je met liefde verder bij het maken van een reservering. Haar missie? Dat alles op rolletjes loopt. En dan ook nog met de neuzen dezelfde kant op;-) 

Vanessa

Vanessa

Chief OPS

'Lekker efficient!' Een vakvrouw: doelgericht en met een duidelijke visie op wat werkt stuurt ze de boel aan. Vanuit een fysieke oerkracht. Als voormalig eigenaresse van een sportschool kent ze het belang van bewegen als geen ander.

Victor

Victor

Hospitality host

'Epic!' Slimme toekomst-tuurder Victor heeft een onverzadigbare interesse in mens, tech, kunst en sci-fi en schrijft inzichtgevende artikelen over onze toekomsten. Als neuro-divergent doet hij dat altijd vanuit een verrassend intelligent en eigen perspectief. 

Kim

Kim

Hospitality host

'Dat komt helemaal goed!' Onze hartverwarmer Kim is een charmante dame eerste klas, op vele fronten. Van haar tiptop outfits tot haar stralende glimlach. En van het uitdelen van snoepjes (en knuffels) tot keihard werken ‘to get the job done’. 

Seats Tom

Tom

Hospitality host

'Ja, gezellig toch?' Onze vrolijke noot. Al zeven jaar deelt hij zijn vrolijkheid met ons. Met een brede glimlach en tomeloze energie is hij echt een sfeermaker. Altijd positief en in voor een praatje met onze gasten zorgt hij voor een fijne energie op locatie.

Saray

Saray

Hospitality host

'Oké, wat is het plan?' Deze charmante beuker is iedereen een stapje voor. Zodra ze binnen is kun je niet om haar heen. Een echte  horecatijger met een plan én met visie, die zorgt dat elke gast ontzorgd wordt, en haar teamleden scherp blijven! 

James

James

SUPPORT ANIMAL

'Wrrrrrraf!!' (vertaling: 'Ik loop ook wel even met u mee!') Dit is onze huishond James: met hem erbij is werken bij Seats gegarandeerd een groot feest. Deze vrolijke kwispel is altijd in voor een kroelbeurt of een wandeling langs de singel tijdens je welverdiende lunchbreak! 

Shannon

Shannon

Hospitality host

'Ik loop wel even met u mee!' Shannon heeft een echt hospitality-hart en gastvrijheid zit in haar bloed. Ze heeft haar prachtige lach voor iedereen klaar en is zachtaardig en meedenkend. Je kunt op haar rekenen: als klant én als teamgenoot.

Joshua

Joshua

chef Kok

'Ik heb zin in in iets nieuws!' Deze avonturier is altijd op zoek naar verrassende combinaties. Hij heeft zijn liefde voor koken opnieuw ontdekt toen zijn vriendin een ingewikkeld recept wilde maken, maar niet wist hoe het moest. Leuk toch?

Juliana

Juliana

Kok

'Sure!' Onze smaakmaker. Deze hardwerkende keukenprinses zorgt elke dag voor een heerlijk buffet. Met liefde èn gevoel voor smaak krijgt ze het met de keuken-crew voor elkaar dat we keer op keer verrast worden. Wat een feest!

Verander je inbox in een schatkist

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met tips, tricks & tools en hoor als eerste over de nieuwste events.