We are Seats / het team

Seats2meet portret 4226

Marcel

Eigenaar

'Iedereen is hier welkom'. Onze kapitein. Met een duidelijk gevoel voor richting, een sterk geloof in de Seats2meet visie en een charmante glimlach krijgt hij iedereen mee op koers.

Seats Esmee

Esmee

Experience designer

'Laten we het anders doen!' De sprankelende magiër, altijd op weg naar de volgende verrassing. Met haar warme, aanstekelijke energie en magic mind geeft ze samen met ons netwerk invulling aan de maandthema's van Seats. 

Seats Kris

Kristel

storyteller

'Tell me more!'. Onze verhalenvrouw schrijft en zet mensen in de kracht van hun verhaal. Als jij staat te shinen, straalt ze mee. Ze legt verhalen langs de lat van authenticiteit: klopt wat je vertelt met wie je bent en wat je doet? 

Seats Janine

Janine

Chief OPS

'There you go!' Onze moeder-overste. Deze vastberaden -en grappige!- vrouw gaat voor goud. Ze helpt je met liefde verder bij het maken van een reservering. Haar missie? Dat alles op rolletjes loopt. En dan ook nog met de neuzen dezelfde kant op;-) 

Seats Vanessa

Vanessa

Chief OPS

'Lekker efficient!' Een vakvrouw: doelgericht en met een duidelijke visie op wat werkt stuurt ze de boel aan. Vanuit een fysieke oerkracht. Als voormalig eigenaresse van een sportschool kent ze het belang van bewegen als geen ander.

Seats Tom

Tom

Hospitality host

'Ja, gezellig toch?' Onze vrolijke noot. Al zeven jaar deelt hij zijn vrolijkheid met ons. Met een brede glimlach en tomeloze energie is hij echt een sfeermaker. Altijd positief en in voor een praatje met onze gasten zorgt hij voor een fijne energie op locatie.

Seats Gonnie

Gonnie

Development & connections

'Hoe kunnen we elkaar versterken? '. Onze verbinder. Deze pientere perfectionista is nieuwsgierig en met haar scherpzinnige vragen geeft ze inspirerende inzichten. Veelzijdig onderzoeker van ons waardenetwerk. She’s moving the world of work!

Seats Kim

Kim

Hospitality host

'Dat komt helemaal goed!' Onze hartverwarmer Kim is een charmante dame eerste klas, op vele fronten. Van haar tiptop outfits tot haar stralende glimlach. En van het uitdelen van snoepjes (en knuffels) tot keihard werken ‘to get the job done’. 

Seats victor

Victor

Hospitality host

'Epic!' Slimme toekomst-tuurder Victor heeft een onverzadigbare interesse in mens, tech, kunst en sci-fi en schrijft inzichtgevende artikelen over onze toekomsten. Als neuro-divergent doet hij dat altijd vanuit een verrassend intelligent en eigen perspectief. 

James

Shannon

Hospitality host

'Ik loop wel even met u mee!' Shannon heeft een echt hospitality-hart en gastvrijheid zit in haar bloed. Ze heeft haar prachtige lach voor iedereen klaar en is zachtaardig en meedenkend. Je kunt op haar rekenen: als klant én als teamgenoot.

James

James

MASCOTTE / SUPPORT ANIMAL

'Wrrrrrraf!!' (vertaling: 'Ik loop ook wel even met u mee!') Dit is onze huishond James: met hem erbij is werken bij Seats gegarandeerd een groot feest. Deze vrolijke kwispel is altijd in voor een kroelbeurt of een wandeling langs de singel tijdens je welverdiende lunchbreak! 

Photo 5994694715448081716 y

Saray

Hospitality host

'Oké, wat is het plan?' Deze beuker is iedereen een stapje voor. Ze zorgt ervoor dat het team scherp blijft. Een horecatijger met een plan én met visie, die zorgt dat elke gast ontzorgd wordt, en haar teamleden scherp blijven! (en ze is doodeng, dat ook)

Keuken hulp kok

Juliana

chef Kok

'Sure!' Onze smaakmaker. Deze hardwerkende keukenprinses zorgt elke dag voor een heerlijk buffet. Met liefde èn gevoel voor smaak krijgt ze het met de keuken-crew voor elkaar dat we keer op keer verrast worden. Wat een feest!

Joshua

Joshua

chef Kok

'Ik heb zin in in iets nieuws!' Deze avonturier is altijd op zoek naar verrassende combinaties. Hij heeft zijn liefde voor koken opnieuw ontdekt toen zijn vriendin een ingewikkeld recept wilde maken, maar niet wist hoe het moest. Leuk toch?Post ontvangen
op je digitale deurmat?

Vers van de pers: Seats Nieuws, speciaal voor jou. Met elke editie een gave gastredacteur, events die je verrijken, stories van Seatsers, kansen om te pakken, updates uit het werkend leven en natuurlijk nieuws over Seats locaties.