Sheryl Leysner x Seats2meet

Esmee Keuren

Sheryl Leysner Pharos Sept 2019 PT Y9A0740 1600x1066

Fotograaf

Herken je dat? Je ontmoet iemand voor de eerste keer en je weet: dit klopt. Dat hebben we met onze interieurarchitect Sheryl Leysner en haar topteam. En het moest zo zijn, want bijna alle lijntjes uit ons netwerk kwamen bij haar uit. Logisch dus dat we ons mooie project in de wereld gaan zetten samen met haar creatieve club.

Met een gerust hart vertrouwen we team Sheryl Leysner elke stap toe, van ontwerp tot begroting en van tegel tot lamp. We hadden vooraf geen idee waar we aan begonnen Een casco pand opbouwen, hoe doe je dat? Een once in a lifetime project dat niet helemaal in de planning zat, maar door onze meedenkende verhuurders Schroders Capital toch ineens mogelijk werd.

Sheryl en haar team passen met hun manier van werken en ontwerpstijl perfect bij ons. We gaan voor een huiselijke, warme sfeer. Met een mix tussen art deco, retro en natuur. Denk aan het gebruik van natuurlijke materialen met mooie, organische vormen. In haar ontwerpen kijkt ze naar de mogelijkheden om te werken met gebruikte objecten en materialen. Zie je het al voor je? Wij in elk geval wel! Kijk vooral even op haar website om een idee te krijgen.

Naast een ingenieuze interieurarchitect is een goede bouwer natuurlijk onmisbaar. Via de verhuurder en Sheryl werden we gekoppeld aan COARE Realisatie. 

Al met al werken we samen met een fijne club mensen met dezelfde waarden als wij. Dat resulteert straks vast in een waanzinnige locatie, waar je niet op uitgekeken raakt!

Verander je inbox in een schatkist

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met tips, tricks & tools en hoor als eerste over de nieuwste events.