De maandthema's
van Seats

Geschreven door: Esmee Keuren

Brightlight festival websize 44

foto credits: Michiel Ton

Pak het podium dat bij je past! Elke maand staat in het teken van een thema. Dat doen we om je te verrijken met prikkelende input en events, én om jou als professional een podium te bieden. Want wie weet past het thema perfect bij wat jij doet en wil je jouw kennis delen via een webinar of workshop, of organiseer je een event dat matcht. Wat het ook is: laat het ons weten!

Want Seats Utrecht is meer dan alleen een vergaderlocatie. Naast dat we iedere dag met plezier onze gasten ontvangen die een vergadering of training komen volgen, is onze Playground ook nog eens gevuld met parels van professionals! Iedere maand hebben we een goed gevulde kalender, zo wordt er door het netwerk o.a. events, netwerkborrels en Monday Meetups georganiseerd om elkaars kijk op zaken en kennis te delen. Om hier lading aan te geven hebben we de Seats Aanhaakkalender voor je bedacht. Zie je voor jezelf een mooi haakje? Haak aan! Zo valt er altijd iets bijzonders te beleven... 

Werken bij Seats is dus best een beetje magisch, zien we je gauw?

Esmee Experience Designer 
Seats Utrecht

de maandthema's bij Seats Utrecht

Inhaakkalender calendar 2024

Super sociaal of knap commercieel?

Afhankelijk van het doel van jouw initiatief bepalen we samen waarin we elkaar kunnen helpen. Daarin maakt het uit of je van plan bent geld te vragen (of te verdienen) met je event, of dat het een ander doel voor ogen heeft. Hieronder vind je de voorwaarden die we aanhouden voor die twee verschillende opties. De details werken we graag samen verder uit! Kleine kanttekening: we zijn op zoek naar ideeen ideeën en initiatieven die echt bij ons passen. Mocht er geen match zijn, dan laten we je dat eerlijk weten.