Route naar Seats Utrecht

video

Zo loop je
in één keer goed!

In één keer goed lopen vanaf het station? Daan van Bergen maakte dit filmpje. Dat scheelt een hoop gezoek!

Hoog Catharijne Nigel Wiggins

Fotocredits: Nigel Wiggins

Openbaar
vervoer

Welkom op Utrecht CS! Loop je mee? Als je vanaf het perron omhoog gaat naar de stationshal zie je twee borden. Volg het bord richting het centrum. Je komt dan bij de uitcheckpoortjes. Als je daar doorheen loopt zie je links een pui met schuifdeuren. Daar loop je uit. Je staat nu op het Stationsplein, met daarboven het ‘bollendak’. Aan je rechterhand zie je de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne. Daar moet je zijn!

Je gaat door de rechterdeur Hoog Catharijne binnen en houdt dan rechts aan. Dan loop je een flink stuk rechtdoor. Aan het einde van deze ‘gang’ kom je op een binnenplein met in het midden een terrasje. Rechts naast dit terras is een glazen deur met de tekst ‘Hoog Overborch’ erboven. Die moet je hebben!

Als je naar binnen loopt vind je links naast de volgende deur de bel. Als je de zoemer hoort kun je naar binnen. Hier zie je de liften. Gezond doen? Rechts in de hoek kun je via de deur naar de trap. Je vindt ons op de tweede etage. Fijn dat je er bent! 

Route
beschrijving

Parkeren

Kom je met de auto?

» Optie 1: Catharijne P1
Onder Seats2meet Utrecht CS is een grote parkeergarage. Volg de borden P1 om er te komen en stel je navigatie in op Spoorstraat 22. 

Via deze link reserveer je vooraf een voordelige parkeerkaart!

» Optie P+R Transferium Westraven
Je kunt je auto ook parkeren bij P+R Transferium Westraven en vanaf daar de tram nemen naar het Centraal Station. Je bent dan vlakbij onze locatie. Dit is de goedkoopste optie. Hier vind je meer informatie.

± 2 minuten lopen

Wandelroute vanaf P1 Hoog Catharijne 

» Fijn dat je er bent!
In de parkeergarage ga je op zoek naar de lift.
Gevonden? Druk op de knop waar ‘winkels’ bij staat. Als je uit de lift stapt ga je direct rechts het hoekje om. Je ziet dan een binnenplein met een terrasje. Rechts naast dit terras is een glazen deur met de tekst ‘Hoog Overborch’ erboven. Die moet je hebben! Als je de zoemer hoort kun je naar binnen. Hier zie je de liften. Gezond doen? Rechts in de hoek kun je via de deur naar de trap. Je vindt ons op de tweede etage. Fijn dat je er bent! 

± 2 minuten lopen

Wandelroute vanaf de Mariaplaats

» Als je vanuit het centrum van Utrecht aan komt wandelen (waar je onze prachtige under-construction-Dom kunt zien schitteren) steek je het kruispunt over en loopt rechtdoor. Je hebt het Moreelsepark aan je linkerkant en Hoog Catharijne aan je rechterkant. Aan je rechterhand zie je een ingang van Hoog Catharijne met roltrappen. Die loop je voorbij, want even verder vind je rechts de ingang ‘Hoog Overborch’. Leuk, dan sta je al voor de deur!

Loop naar binnen en druk rechts op onze bel. Als je de zoemer hoort kun je naar binnen. Aan je rechterkant zie je de liften. Liever fit? Links is de deur naar de trap;-) Je vindt ons op de tweede verdieping! 

Leveranciers Seats2meet

Route voor
leveranciers

Wat fijn dat je spullen naar ons komt brengen! Om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken navigeer je naar Spoorstraat 22. Die kun je bereiken via de Catharijnesingel of het Stationsplein. Als je bent aangekomen maak je gebruik van de ingang ‘Expeditie Godebaldkwartier’ (naast de ingang van de Hoog Catharijne parkeergarage P1). Bel ons even als je er bent op 030-2393838, dan brengen wij je de sleutel en wijzen je de goederenlift. Je stapt uit op de tweede verdieping en staat dan in het midden van onze bruisende locatie! 

Verander je inbox in een schatkist

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met tips, tricks & tools en hoor als eerste over de nieuwste events.