We gaan verhuizen

Geschreven door: Esmee Keuren

Nieuwe Seats locatie Radboud

Jeroen Koster

Na 17 jaar bouwen op de huidige locatie aan een bijzonder ontmoetingsconcept -dat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in vergaderland- is het tijd voor een nieuwe stap: Seats2meet Utrecht gaat komende zomer verhuizen! We blijven in Hoog Catharijne (zelfs dichterbij het station dan nu), maar gaan naar een nieuwer, frisser en duurzamer pand. Er verandert dus een hoop, maar de warme, huiselijke sfeer blijft natuurlijk.

Het wordt er vol van beleving: meetups, (h)eerlijke foodconcepten, een podcast-ruimte, pop-up events, boekpresentaties, sprankelende sprekers en meer verrassingen. Veelal bedacht en neergezet door jullie: partners, ambassadeurs en netwerk. Want samen hebben we zo grandioos veel perspectieven en ideeën. En we kunnen elkaar op onze nieuwe plek prikkelen om anders te kijken naar werken, ontmoeten en delen. We kunnen niet wachten!

Team Seats

Post ontvangen op je digitale deurmat?

Vers van de pers: Seats Nieuws, speciaal voor jou. Met elke editie een gave gastredacteur, events die je verrijken, stories van Seatsers, kansen om te pakken, updates uit het werkend leven en natuurlijk nieuws over Seats locaties. 

Actie button