Ontploffen van geluk

Sunny Waal 

DSC00332

Foto door eventfotograaf Jeroen Koster

Als tienermeisje wist ik precies hoe ik mijn feestjes wilde hebben. Iedereen was welkom, van m’n oma tot de buurjongen en mijn kickboks-vriendinnen. Ik regelde alles tot in de puntjes, van de uitnodiging tot het afscheid. En nadat de laatste mensen vrolijk waren vertrokken, ontplofte ik bijna van geluk. Dat gevoel, daar kon ik weken op teren. Zo ontdekte ik al vroeg: ik wil dingen organiseren waar anderen blij van worden.

Eén van mijn grote dromen was om te werken voor de televisie. En hoewel die droom snel uitkwam (ik scoorde een baan als producent bij de NPO), merkte ik dat ik iets miste. Televisie maken doe je voor mensen achter een scherm. Onzichtbaar, anoniem. Ik miste de gezamenlijkheid en de reactie. Want juist voor die dingen wilde ik het doen.

Sta je wel open?
Om me heen zag ik mensen steeds meer langs elkaar heen leven, en dat digitalisering onze spontane, menselijke interactie soms in de weg staat. Ik begon me af te vragen: hoe zorg je ervoor dat mensen meer open komen te staan voor verbinding? De kracht van samen beleven – of het nu een evenement, een workshop of een spontaan moment is – blijkt daarin steeds weer magisch te zijn.

Vol van verbinding
En dat is precies waarom ik zo blij ben met mijn rol bij Seats Utrecht. Alles draait om het leggen van betekenisvolle verbindingen. In het echt, zichtbaar, op locatie. Door anderen te helpen met hun events, en door het zelf (of samen) opzetten van events en daarmee te verrassen en te inspireren. We creëren ruimte(s) waar mensen samenkomen, waar ze zichzelf kunnen zijn en waar nieuwe vriendschappen en samenwerkingen ontstaan. En als dat dan lukt, als die verbindingen ontstaan, tja…dan is mijn inner tiener weer in opperste staat van ontploffing.

Dus: heb je een idee voor een event en wil je sparren? Ik denk graag met je mee! Samen kunnen we blijven zoeken naar manieren om mensen dichter bij elkaar te brengen en die magische momenten van echte verbinding te creëren.

Post ontvangen op je digitale deurmat?

Vers van de pers: Seats Nieuws, speciaal voor jou. Met elke editie een gave gastredacteur, events die je verrijken, stories van Seatsers, kansen om te pakken, updates uit het werkend leven en natuurlijk nieuws over Seats locaties. 

Actie button