Label vacature

De zones
bij Seats

Seats is groter dan je denkt: we hebben meer dan 20 meeting spaces. Om het overzichtelijk te houden én je mee te nemen in ons verhaal zijn ze verdeeld in drie zones: Nature, Playground en Future  Weten hoe die indeling eruit ziet en wat de namen zijn? Bekijk de plattegrond of download hem hier.

01

Nature

Een zone 'nature' noemen. Dat leek ons heel natuurlijk. En niet alleen omdat je nou eenmaal een flinke dosis energie krijgt van alles wat met de natuur te maken heeft. Maar ook omdat we onze 'human nature' ongelofelijk boeiend vinden. Waar komen we vandaan en wat hebben we als mens nodig om te floreren? We nemen je graag mee naar plekken waar je wordt uitgedaagd. Ga je mee?

02

Playground

In het epicentrum van de Playground zitten onze Seatsers. Allemaal zelfstandig professionals die daar vol vuur werken aan de toekomst. Zij zijn de mentos in onze cola. Daarom hebben de meeting spaces om hen heen bruisende namen. Ze geven allemaal iets weg over Seats. Zodat jij daar nieuwsgierig van wordt... Welke naam spreekt jou het meest aan?

03

Future

Robots, hoverboards en  zwevende auto’s... Sommige van de dingen die we als kind droomden over 'de toekomst' bestaan inmiddels echt. Zo is de toekomst dichterbij dan je denkt. Sterker nog...bij Seats leven we hem al: een werkende wereld waarin delen centraal staat, alles met elkaar verbonden is en technologie gedeeld wordt. Welcome to the future!

Post ontvangen op je digitale deurmat?

Vers van de pers: Seats Nieuws, speciaal voor jou. Met elke editie een gave gastredacteur, events die je verrijken, stories van Seatsers, kansen om te pakken, updates uit het werkend leven en natuurlijk nieuws over Seats locaties. 

Actie button